Selectie si recrutare autohtona & Payroll management

Selectie si recrutare autohtona & Payroll management

MPS activeaza ca agentie de recrutare, furnizeaza servicii complexe si complete, rezultate din cunoașterea pietei din Romania si a intelegerii clare a nevoilor clientilor, ca rezultat a celor 14 ani de activitate in care am acumulat experienta si cunostinte, abordand o gama variata de situatii, tipuri de beneficiari si candidati.
Optand pentru serviciile agentiei noastre de recrutare, va puteti baza pe experienta MPS in a gasi cei mai buni candidati, acestia din urma avand siguranta ca vom lucra si in interesul lor, iar rezultatul urmarit este potrivirea cererii cu oferta, in special intr-o piata a fortei de munca atat de competitive, care solicita asistenta unor profesionisti.
Creionam idei, proceduri pentru clienții nostri pentru domeniul resurselor umane si avem siguranta ca identificarea celor mai potriviti candidati reprezinta cheia succesului in fiecare proces de recrutare, indiferent de nationalitate, categorie, nivel de calificare .
Expertiza noastra va asigura consultanta atat pentru recrutare in masa, cat si pentru categorii calificate de personal sau executive search.
single-03
Selectie si recrutare autohtona & Payroll management

Cum operam?

Evaluam si intelegem nevoile, prioritatile si clarificam elementele cheie care vor conduce la un rezultat pozitiv.
Pornind de la asteptarile si descrierea cerintelor minime, vom gasi candidatii cu profilul potrivit pentru compania dumneavoastra
Analizam educatia, aptitudinile, comportamentul si motivatia candidatilor pe durata interviului
Verificam referintele și efectuam diferite teste de aptitudini și competențe
Livram recomandarile finale pentru angajare